Wings of Support

Naivasha, november 2016

Geacht bestuur van het Meyjes-Fonds,
Het is nu een maand na het einde van het laatste Bushcamp. Dat was het 57ste Bushcamp dat we hebben georganiseerd in zestien jaar.
Namens de kinderen, vrijwilligers en het Bushcampteam willen we jullie oprecht en hartelijk danken voor de mooie bijdrage, die wij gekregen hebben om ook dit bushcamp weer tot een succes te maken.
Mede dankzij jullie bijdrage konden 83 vrijwilligers naar Kenia vliegen om in totaal ruim 140 kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.
De kinderen hebben genoten van het kamperen aan de oevers van het meer van Naivasha, de spelletjes, het zwemmen, de safari's, de boottripjes, het eten (iedere dag vlees!) en de "Bonte Avonden". Maar het allermeest nog van alle persoonlijke aandacht die ze kregen, want dat is iets wat ze in hun dagelijkse leven erg tekort komen.
We hopen ook volgend jaar de kinderen een mooie tijd te bezorgen.
Nogmaals heel veel dank voor jullie steun,

Met heel veel groeten,
namens het bestuur van Wings of Support en het Bushcampteam,
Marius en Inske den Dulk-Posthumus Meyjes
www.wingsofsupport.org
Facebookpagina: Bushcamp Wings of Support

 


 

Familiereünie 2014

Op zaterdag 18 oktober organiseren wij wederom een familiereünie. Na de zeer succesvolle reünie in 2012 in dierenpark Amersfoort met bijna 100 aanwezige familieleden, zoeken we dit jaar onze hoofdstad Amsterdam op.
De familie reünie wordt gehouden op een zeer bijzondere locatie midden in de hoofdstad: de Koninklijke Industrieele Groote Club (KIGC)

Kijk voor meer informatie op de Familiereunie pagina